Kyrkomötet drar igång!

Av Gabriel Fjellander 25 September 2012 om: Folkkyrka, Jesus, Kyrkomötet, Nomineringsgrupper i Kyrkan

Om en timme har kyrkomötet sin inledningsgudstjänst i domkyrkan då årets första kyrkomötesvecka högtidligen invigs. Jag träffade vår kyrkomötesgrupp igår och de är taggade inför den kommande veckan. Nu i veckan är det bara korta formaliteter i helgrupp, sen börjar utskottsarbetet när man ska diskutera alla frågor i mindre grupper. Sen kommer det i november att bli dags för de stora förhandlingarna och för alla beslut.

Jag kommer att blogga, twittra och nog även att sända lite live-TV via Bambuser härifrån kyrkomötet i Uppsala för att hålla er uppdaterade. Om det är något ni undrar så skriv i kommentarsfältet, på vår facebook-sida, på twitter eller på något annat sätt.