Foldrar

Av admin den 7 November 2012

Vi har flera olika foldrar och annat material som på ett eller annat sätt handlar om vår verksamhet. Vi har t.ex. en ny blå folder med valplattformen för 2017, på både svenska och finska. Vi har också en bearbetad gul folder med information om vad Frimodig kyrka tycker och står för. Den är utmärkt att t.ex. värva nya medlemmar med. Vårt övriga material kan du bekanta dig med här nedanför. Allt är bearbetat och nytryckt 2017 eller senare!

Tryck på bilderna för att ladda ner PDF-versioner av foldrarna. Du kan också längst ner på sidan beställa hem foldrar och affischer och sprida till vänner och bekanta, eller via brev till de i din församling. Som medlem beställer du helt kostnadsfritt. Hör av dig till Kristina Holmkvist holmkvistkristina@gmail.com om du har frågor!

Utöver Frimodig kyrkas egna trycksaker erbjuder vi distribution av “95 teser om kyrkovalet” av Sofia Lilly Jönsson. Du kan ladda ner den genom att klicka här. Du kan även läsa den genom att klicka här.

valplattform

Valplattform 2017

Informationsfolder

Vykort A6 (miniaffisch)

Bli medlem - vara medlem

Bli medlem – vara medlem

Lokala grupper

Info om lokala FK-grupper

Profilfrågor 2017

Valplattform finska

Valplattform på finska

fk_ardetratt

Är det rätt att stanna kvar i SvK?

Värvningsblankett

95 teser om kyrkovalet

Den frimodiga Kyrkans bön

Här kan du beställa hem foldrar