Stiftsavdelningens förtroendevalda är:

Styrelse, ledamöterna presenteras längre ner på sidan

Ersättare

Revision

• Revisorer: Gunnar Brycke och Anna Andersson
  • Ersättare: Roland Persson och Bernt-Helge Olander

Valberedning

Marie-Louise Olofson (sammankallande) och Stephan Lyche (En vakant plats tillsätts 2022)

Presentationer

Mats Enander

Jag är 57år. Är gift med Christina och vi har tre barn. Är präst i Johannesberg, Göteborg och spelar gärna saxofon samt åker längd.
Jag önskar se en kyrka full av liv där människor blir berörda av och lär känna Jesus. Detta är möjligt när vi tar emot den Helige Andes kraft och lever i Jesus efterföljd. Låt oss alltså inte krångla till det utan sätta Jesus först i allt vad vi gör.

E-postadress: mats.enander@gmail.com
Telefonnummer: 0737738671

cecilia dalby

E-postadress: cdalbyp@gmail.com

Maja Bengtsson

Jag arbetar som lärare och bor i Ytterby tillsammans med min man och våra fyra barn. Jag vill verka för att varje lokal församling får bästa möjlighet att fira gudstjänster, undervisa, utöva diakoni och bedriva mission, och vill därför minska byråkratin och centraliseringen i Svenska kyrkan.

Jag är styrelseledamot i Frimodig kyrka i Göteborgs stift. Jag är också ersättare i kyrkomötet.

E-postadress: familjenbengtsson@yahoo.se
Telefonnummer: 0737-173301

Eva Lyche

Jag är mamma till fyra barn samt en växande skara av barnbarn som förgyller vårt liv.
Jag har arbetat drygt 40 år på Göteborgs universitet som intendent. Njuter nu av pensionärslivet.
Intresseområden: Livet med Kristus i kyrkan och vardagen. Sång, musik, trädgård, vävning.

Uppdrag: Kyrkofullmäktige och styrelseledamot FK, Göteborgs stift

E-postadress: eva.lyche@gmail.com
Telefonnummer: 031 522439 mobil 0739 011013

Frida Vikström

Hej! Jag heter Frida Vikström och arbetar som diakon i Stora Lundby församling (Gråbo) ett par mil nordost om Göteborg. Jag har vuxit upp inom Svenska kyrkan men samtidigt blivit präglad av kristna sammanhang där lekmanna-engagemang varit en självklarhet. Är glad över möjligheten att få engagera mig i en förening som vill ha Jesus i centrum och frimodigt står upp för den tro jag själv delar. Jag hoppas få vara med den dag då kyrkan är fri från politikerstyre och endast leds av dem som vill bekänna Jesus som herre.

E-postadress: frida_vikstrom@hotmail.com
Telefonnummer: 070-4392357

Ulf Sjödahl

Pensionerad flygledare som arbetar som konsult på deltid inom Combitech.

Är gift o har tre gifta barn och 9 barnbarn. Intressen utöver familj, kyrka och kristen verksamhet är snickeri, resor o golf.

Jag brinner för en kyrka där Jesus får vara i centrum och där människor i gudstjänst och gemenskap får bli präglade av hans kärlek. Detta leder till evangelisation o mission. Det är viktigt med närhet till medlemmarna när det gäller beslut. För tillfället är en viktig fråga att vi kan få bort de politiska partiernas inflytande över kyrkan.

E-postadress: ulf.sjodahl@gmail.com
Telefonnummer: +46761682967