Av admin den 7 November 2012

Ett medlemskap i Frimodig kyrka kostar 100:- per år. Som medlem får du rösträtt på din stiftsavdelnings årsmöten, information om vad som händer och möjlighet att ställa upp för oss i kyrkovalet. Ditt medlemskap och ditt stöd är viktigt!

Sedan du registrerat dig (länk nedan) kan du själv skriva ut ditt inbetalningskort direkt. Där anges det OCR-nummer du måste ha för att registrera din betalning. På detta sätt blir du medlem redan idag.

Bli medlem nu (klicka här)!

Att värva en medlem

För dig som vill värva en medlem finns en särskild blankett. Den får du gärna skriva ut och ha med dig! Fyll i blanketten tillsammans och därefter skickar du som värvat in den till medlemsansvarig. Adress står på blanketten. Den som vill kan direkt betala kontant eller med Swish. Tack för din insats!

Ändra dina medlemsuppgifter

Som medlem kan du själv kontrollera och korrigera dina uppgifter. Din inloggning får du årligen på blanketten där avisering av medlemsavgiften sker. Spara gärna dessa uppgifter.

Klicka här för att komma till självbetjäningsportalen!

Alternativt kontakta medlemsregister@frimodigkyrka.se

Medlemsavgiften

Din medlemsavgift kan betalas direkt när någon värvar dig. Vid anmälan här på hemsidan kommer vi att skicka hem ett inbetalningskort till dig.

Inbetalning av personligt mottagen medlemsavgift ska du som värvat göra till bg 5150-3969. Uppge noggrant vem betalningen avser. Observera att detta konto endast är för medlemsavgifter.

Gåva

Frimodig kyrkas bankgiro  5150-3910 är nytt konto dit du gärna får skicka en gåva! Observera att detta konto inte ska användas för medlemsavgifter.

Tack för att du är medlem i Frimodig kyrka!