Bli medlem

För att bli medlem ska du klicka på länken “Bli medlem nu!” nedan. Du kommer då till vårt medlemsregister som handhas i ett system som heter Membit. Där fyller du i namn, adress etc och klickar på Spara.

När du gjort det kan du själv skriva ut ditt inbetalningskort direkt. Där anges det bankgironummer och OCR-nummer du måste ha för att din betalning av medlemsavgiften ska registreras korrekt. På detta sätt kan du bli medlem redan idag. I fortsättningen kommer du varje december att få brev med inbetalningskort för medlemsavgiften för det kommande året.

Att värva en medlem

För dig som vill värva en medlem finns foldern Bli medlem i Frimodig kyrka. Den kan du beställa på vår sida med Trycksaker och profilprodukter och du kan också skriva ut den och ha med dig!

Om du värvar någon som inte har dator eller eljest behöver hjälp med det digitala så gör du så här: Fyll i folderns sista sida tillsammans med den du värvar och därefter kan du som värvat sätta dig vid din dator och fylla i alla uppgifter hos Membit. Vad gäller betalning av medlemsavgiften kan du antingen ge inbetalningskortet till den du värvat eller göra inbetalningen själv (glöm inte OCR-numret!). Den som blir medlem kan då betala dig på lämpligt sätt. Tack för din insats!

Skilj på medlemsavgift och gåvor!

Medlemsavgiften betalas till bankgiro 5150-3969. Detta konto är endast för medlemsavgifter och kräver ett OCR-nummer vilket du ser på avin. Kontot är kopplat till medlemsregistret och ska inte användas för några andra betalningar.

Gåvor betalas till bankgiro 5150-3910. Observera att detta konto inte ska användas för medlemsavgifter.

Välkommen som medlem i Frimodig kyrka!