Strängnäs stiftsavdelning

Välkommen till Frimodig kyrka i Strängnäs stift!

Gå gärna in och läs medlemsbreven till medlemmarna i Strängnäs stift.

Vi har representation i Stiftsfullmäktige i Strängnäs stift.

Bor du i stiftet och vill engagera dig? Eller har du frågor om vad vi är och vad vi gör? Gå in och se vilka som sitter i styrelsen och ta kontakt med någon av dem!

 


 

Senaste nytt från Strängnäs stiftsavdelning

Välkomna!

Nya och gamla medlemmar av Frimodig kyrka i Strängnäs stift hälsas hjärtligt välkomna till vårens årsmöte som hålls på distans söndagen den 21:a mars klockan 16.00. För att delta i år behöver man en dator eller Smartphone med konferensprogrammet Zoom. Det finns på Internet: https://zoom.us. Välj: ”Download Zoom Client” under fliken ”Resources”. Alla medlemmar har fått ett Mötes-ID och lösenord.

Årets möte är startskottet för Frimodig kyrkas valrörelse i Strängnäs stift. Nytt för denna gång är, att vi ställer upp lokalt i flera församlingar och pastorat, kanske hos dig också. Till dig som ställer upp i kyrkovalet är det viktigt att du fyller i en kandidatförsäkran som returneras till: Helge Rooth, adress: Björkrisvägen 6J, 702 34 ÖREBRO.

Blanketten hittar du på: https://www.svenskakyrkan.se/kyrkoval/blanketter under övriga dokument. I den fyller du i vilka val du ställer upp i. Glöm inte namnet på din församling om du kandiderar där. Kontakta sedan mig om du vill stå högt eller lågt på valsedeln.

 

Vid pennan: Helge Rooth