Luleå stiftsavdelning

Välkommen till Frimodig kyrka i Luleå stift!

Luleå stiftsavdelning har representation både i Kyrkomötet och i Stiftsfullmäktige i Luleå stift.

Bor du i stiftet och vill engagera dig? Eller har du frågor om vad vi är och vad vi gör? Gå in och se vilka som sitter i styrelsen och ta kontakt med någon av dem!

Senaste nytt från Luleå stiftsavdelning

Med anledning av det svåra smittläget i vårt stift har Frimodig kyrka i Luleå stift sitt årsmöte 27 mars 2021, 13.00 via Zoom.

Kallelse med dagordning och verksamhetsberättelse har skickats ut till alla medlemmar 2021-02-24. I samband med årsmötet kommer valmaterial inför kyrkovalet 19 september att presenteras.

Om du av någon anledning inte fått kallelse till årsmötet eller behöver hjälp med att använda Zoom, hör av dig!

Varmt välkommen!

Elisabeth Lindahl, ordf Frimodig kyrka Luleå stift

Vi finns både på Facebook, Instagram och Twitter. På alla ställen heter vi Frimodig kyrka Luleå stift.
Klicka gärna direkt på länkarna nedan!