Trycksaker och profilprodukter

Trycksaker

Vi har flera olika foldrar och annat material som på ett eller annat sätt handlar om vår verksamhet. Vi har t.ex. en ny blå folder med valplattformen för 2021, på svenska. Vårt övriga material kan du bekanta dig med här nedanför.

Tryck på bilderna för att ladda ner PDF-versioner av foldrarna. Du kan också längst ner på sidan beställa hem foldrar med mera, och sprida till vänner och bekanta. Som medlem beställer du helt kostnadsfritt. Hör av dig till Kristina Holmkvist holmkvistkristina@gmail.com om du har frågor!

Utöver Frimodig kyrkas egna trycksaker erbjuder vi distribution av “95 teser om kyrkovalet” av Sofia Lilly Jönsson. Du kan ladda ner den genom att klicka här. Du kan även läsa den genom att klicka här.

Ordning för ett stift i Svenska kyrkan är på samma sätt författarnas egen text. Du kan klicka på bilden nedan, eller här, för att läsa texten. Denna text finns inte att beställa som en trycksak, men kan skrivas ut.

Beställ trycksaker

Lämna detta fält tomt

Namn och adress

Beställning

Extra meddelande

Profilkläder

Bild på t-shirt med Frimodig kyrkas logotyp tryckt på

Du kan beställa kläder och väskor med Frimodig kyrka-tryck på i vår Spreadshirt-butik.

Affischer för utskrift