Trycksaker och profilprodukter

Trycksaker

Vi har flera olika foldrar och annat material som på ett eller annat sätt handlar om vår verksamhet. Vi har t.ex. en ny blå folder med valplattformen för 2021, på svenska. Vårt övriga material kan du bekanta dig med här nedanför.

Tryck på bilderna för att ladda ner PDF-versioner av foldrarna. Du kan också längst ner på sidan beställa hem foldrar med mera, och sprida till vänner och bekanta. Som medlem beställer du helt kostnadsfritt. Hör av dig till Kristina Holmkvist holmkvistkristina@gmail.com om du har frågor!

Utöver Frimodig kyrkas egna trycksaker erbjuder vi distribution av “95 teser om kyrkovalet” av Sofia Lilly Jönsson. Du kan ladda ner den genom att klicka här. Du kan även läsa den genom att klicka här.

Ordning för ett stift i Svenska kyrkan är på samma sätt författarnas egen text. Du kan klicka på bilden nedan, eller här, för att läsa texten. Denna text finns inte att beställa som en trycksak, men kan skrivas ut.

1. Valplattform 2021. “Jesus är Herre”

2. Det verkliga alternativet i kyrkovalet
Valet i Svenska kyrkan. Goda skäl för indirekta val till stifsfullmäktige och kyrkomöte.
3. Valet i Svenska kyrkan – Goda skäl för indirekta val till stiftsfullmäktige och kyrkomöte
Bli medlem i Frimodig kyrka
4. Bli medlem i Frimodig kyrka
Ställ upp med lokal valsedel för Frimodig kyrka
5. Ställ upp med lokal valsedel för Frimodig kyrka
Profilfrågor 2017-2021
6. Profilfrågor 2017–2021
7. Valplattform på finska 2021, för utskrift

Är det rätt att stanna kvar i Svenska kyrkan?
8. Är det rätt att stanna kvar i Svenska kyrkan?
95 teser om kyrkovalet
10. 95 tester om kyrkovalet
Den frimodiga kyrkans bön
11. Den frimodiga kyrkans bön
Kandidatvykort A6
12. Kandidatvykort
På riktigt! "Jesus, min Herre och min Gud!"!
13. På riktigt! “Jesus, min Herre och min Gud!”!
På tal om ämbete och äktenskap
14. På tal om ämbete och äktenskap
Ordning för ett stift i Svenska kyrkan

Här kan du beställa hem foldrar