Lunds stiftsavdelning

Av Gabriel Fjellander den 23 January 2013

Välkommen till Frimodig kyrka i Lunds stift!

Vi har representation både i Kyrkomötet och i Stiftsfullmäktige i Lunds stift.

Du hittar alla nyheter på Frimodig kyrka i Lunds stift och kan ”samtala” med din styrelse på https://www.facebook.com/Frimodig-kyrka-i-Lunds-stift-175904539132491/ eller via mail till: leonard.hagberg@gmail.com

Bor du i stiftet och vill engagera dig? Eller har du frågor om vad vi är och vad vi gör? Gå in och se vilka som sitter i styrelsen och ta kontakt med någon av dem!

 


 

Senaste nytt från Lunds stiftsavdelning

Å R S M Ö T E !

Inbjudan till Årsmöte för Frimodig Kyrka i Lunds stift. Välkommen söndagen den 31 mars 2019 – vi möts på ”Kyrksöndag” – Högmässa i Örkelljunga kyrka, klockan 10.00. med lunch (gratis för alla medlemmar naturligtvis) klockan 12.00. och påföljande årsmöte ca.13.15. i Örkelljunga församlingshem, tillfälle till samtal efter årsmötet. Anmäl dig direkt till Rickard Lyckander på mailadress: rickard.lyckander@gmail.com, ange hur många ni blir, om någon av er har någon allergi eller är vegetarian / vegan så att allt blir rätt . Vi behöver er anmälan senast 21 mars.

VÄLKOMMEN

Bli medlem här: https://www.membit.net/m4-member/login/446

Nedanstående “affisch” kan du skriva ut genom att klicka här och skriva ut hemma. Sätt gärna upp sådan på lämplig anslagstavla!