Lunds stiftsavdelning

Av Gabriel Fjellander den 23 January 2013

Välkommen till Frimodig kyrka i Lunds stift!

Vi har representation både i Kyrkomötet och i Stiftsfullmäktige i Lunds stift.

Du hittar alla nyheter på Frimodig kyrka i Lunds stift och kan ”samtala” med din styrelse på https://www.facebook.com/Frimodig-kyrka-i-Lunds-stift-175904539132491/ eller via mail till: leonard.hagberg@gmail.com

Bor du i stiftet och vill engagera dig? Eller har du frågor om vad vi är och vad vi gör? Gå in och se vilka som sitter i styrelsen och ta kontakt med någon av dem!

 


 

Senaste nytt från Lunds stiftsavdelning

VILL DU VARA MED?

JA!         

        

Offentligt föredrag av Ann Heberlein & lunch med efterföljande ”mingel” – alla är välkomna!

 

PLATS: EFS kyrkan, Bruksgatan 27 i Helsingborg

TID: den 19 oktober klockan 10.00-ca. 14.30

TEMA förmiddag, klockan 10.00.12.00: Vad skulle få mig att bli medlem i Svenska Kyrkan igen? – föredrag av Ann Heberlein med tillfälle till frågor.

TEMA eftermiddag, klockan 13.00ca. 14.30: Möt dina förtroendevalda i Lunds stift – få en rapport vad de gör i församling, stift och på riksnivå – ställ frågor, kom med förslag. Medverkande är bl.a. David Castor, Jan-Erik Amilén, Fredrik Sievert, Thomas Hermansson. Självklart finns också styrelsen för Frimodig Kyrka i Lunds stift på plats.

Vi bjuder på lunch och kaffe med kaka – anmälan sker via Facebooksidan https://www.facebook.com/frimodigkyrkailundsstift/ eller via mail till Rickard Lyckander – rickard.lyckander@hotmail.com

var vänlig ange eventuell allergi, vegan, vegetarian etc. på anmälan, tack. Senast den 12 oktober måste vi ha din anmälan till lunch och kaffe med kaka.

Bli medlem här: https://www.membit.net/m4-member/login/446