Medlem

Medlemskap i Frimodig kyrka kostar 100:- per år. Som medlem får du rösträtt på din stiftsavdelnings årsmöten, information om vad som händer och möjlighet att ställa upp för oss i kyrkovalet. Ditt medlemskap och ditt stöd är viktigt!

Anmäl dig som medlem på sidan Bli medlem. Där finns även anvisningar för hur du gör om du vill värva medlemmar eller hjälpa någon att bli medlem som inte själv har tillgång till dator.

När du blivit medlem kan du registrera dig på den här webbplatsen. Du får då möjlighet att logga in och få tillgång till diverse internt material.

Som medlem kommer du också att bli en del av Frimodig kyrkas bönenätverk och få vårt bönebrev (epost) i slutet av varje månad, med aktuella böneämnen för Frimodig kyrka. Bönen är ju en naturlig del av allt kristet engagemang.

Ändra dina medlemsuppgifter

Som medlem kan du själv kontrollera och korrigera dina uppgifter i Membit, vårt medlemsregistersystem. Din inloggning till Membit får du årligen på blanketten där avisering av medlemsavgiften sker. Spara gärna dessa uppgifter.

Klicka här för att komma till Membits självbetjäningsportal!

Alternativt kontakta medlemsregister@frimodigkyrka.se