Årsmöte och ny styrelse!

Av Jan-Anders Ekelund 2 May 2010 om: Äktenskapet, Frimodig Kyrka

Igår hade Frimodig kyrka på riks årsmöte i Lötenkyrkan Uppsala. Lokalen var välfylld med människor och stämningen var god. Dagen inledes med två ypperliga föredrag av Anders Sjöberg och Erik Johansson. Anders föredrag om äktenskapet i Bibeln finns inspelat och kommer att läggas ut på hemsidan. Ni har något att se fram emot kan jag lova!

Eriks föredrag, Är det kärlekslöst att säga nej?, har vi inte inspelat pga av tekniska problem, men det finns tillgängligt att köpa via OAS-rörelsens hemsida eftersom Erik talat över samma ämne tidigare. Jag uppmanar er att beställa föredraget.

Hans Lindholm ledde årsmötesförhandlingarna och Gabriel Fjellander argumenterade väl för sin motion att Frimodig kyrka skall skrivas med gemener i löpande text. Årsmötet gick på Gabriels linje!!! Både smått och stort skall vara på ett årsmöte!

Här kan ni finna den nya styrelsen. Den kommer att konstituera sig efter sommaren.