Mer om strukturerna

Av Jan-Anders Ekelund 7 October 2012 om: Frimodig Kyrka, POSK, Struktur, Svenska kyrkans identitet

Det har förekommit en debatt i Svenska Dagbladet om strukturutredningen. Jag har skrivit om den tidigare. Kyrkostyrelsen har svarat i Svenskan. “De fyra” fick dock inte in sitt svar i papperstidningen men nu finns deras svar på nätet.

Det har också i Världen idag förekommit en debatt mellan Berth Löndahl (Frimodig kyrka) och Nils Gårder (posk) om strukturutredningen. Den debatten är väl värd att följa och inte minst den omsvängning man kan skönja hos Nils Gårder. Se nedan.

Judith Fagrell har också på sin läsvärda blogg gjort en sammanfattning av länkar kring strukturutredningen.

Torbjörn Lindahl är inne på samma tema på sin blogg.

Debatten i Världen idag mellan Berth Löndahl (FK) och Nils Gårder (POSK) (klicka på bilderna för att förstora):